Alpine rust steeds meer wagens en merken uit met haar gelauwerde premium Infotainment systeem. Dit maal is de Skoda Octavia 3 (Model Code 5E, 2012 en recentere modellen) aan de beurt. De X901D-OC3 is onderdeel van het snel groeiende aanbod voertuigspecifi eke Alpine Style-systemen en geeft gebruikers toegang tot de laatste media compatibiliteit, geavanceerde navigatie en Alpine’s hoogwaardige geluidskwaliteit. Alle componenten van het systeem zijn dusdanig ontworpen dat ze perfect in de bestaande inbouwlocaties passen en volledig geïntegreerd kunnen worden in het bestaande elektrische systeem van de auto. Dat wil zeggen dat iedereen met – onder meer – een Octavia RS of V-RS voortaan zijn OEM infotainment systeem kan inruilen voor een hoogwaardige Alpine interface, dat zich naadloos laat integreren in jouw Skoda. De Alpine Style voor de Octavia voorziet in een 9″ scherm met aangepaste Skoda-kleuren en interface, high resolutie touch screen, 3D maps, rijvak en TMC begeleiding, en veel, héél veel meer… http://www.alpine-europe.com.