Je moet geen groot orakel zijn om de 2017 M2 een gouden toekomst te voorspellen. Dat merk je niet alleen aan de orderlijsten bij BMW voor het nieuwe goudhaantje, ook de tuners en velgenproducenten staan rijendik om uit te pakken met BMW’s nieuwste. Verderop in dit nummer doet Z Performance Wheels dat al uitgebreid, hier is Vossen aan de beurt die de M2 voorziet van een setje flowformed VFS-1 in 9 en 10,5 x 20duims uitvoering. Het open karakter van de VFS-1 biedt een taboeloze inkijk naar de M-remmen en werkt ook een betere afkoeling van de remschijven in de hand. En in dit geval contrasteert de zilverkleurig geborstelde finish heerlijk met het diepgrijze koetswerkkleur. Een KW Clubsport ophanging zorgt tenslotte voor een puike stance op dit nieuwe godenkind.

Meer info : www.vossenwheels.com & www.sexywheels.be