De vijfde reeks van de Audi A4 station wagon (B9) bewijst nog maar eens dat een knap uitziende break door het leven gaat met de naam “Avant”. Vanaf nu zijn de in hoogte regelbare KW schroefveren beschikbaar voor de A4 break met alle motortypes. Integenstelling tot gewone veren kunnen deze veren in hoogte geregeld worden, te vergelijken met een schroefkit. Bij de installatie worden de standaard veren vervangen door de KW veren met hoogte regeling. Erna worden deze in combinatie met de originele dempers verlaagd van 20 tot 45mm. Met normale veren zou dit niet mogelijk zijn. De veren gaan in harmonie samen met alle rijeigenschappen en verschillende standen van de vering. Hierdoor kan je het grenzeloze comfort van de Audi combineren met de sportieve uitstraling waarvoor KW doorgaans tekent, zonder off ers te moeten brengen.

http://www.kw-suspensions.be