De Meguiar’s Dual Action Machine is lang het ‘geheime wapen’ geweest van de professionele detailer. Lange tijd bleef dit de snelste en meest eff ectieve manier om compound, polish en wax aan te brengen op je auto. Omdat niet iedereen wil investeren in zo’n toestel heeft Meguiar’s ook het DA Power System, waarmee iedereen een professioneel niveau kan behalen. Het DA Power System is ideaal voor het polijsten, polishen en waxen van je auto. Door je (accu) boormachine het werk te laten doen kan je nu jouw wagen in 30 minuten volledig in de wax zetten. En met betere resultaten dan wanneer je handmatig te werk zou gaan! Het DA Power System is ideaal voor het aanbrengen van Compound, Polish en Wax! Deze handige kop die op de boor wordt gezet werkt met een excentrische beweging, dit betekent dus dat uw lak niet wordt beschadigd. Kan aangebracht worden op iedere boormachine die 1200-3500 Rotaties Per Minuut (RPM) maakt. Het Dual Action Power System wordt geleverd met een polishing pad.

Meer info : www.meguiars.be