Car Trend – Car Plus heeft een app voor jouw smart phone ontwikkeld (Android en iOS) : met deze nieuwe toepassing kan je de vele mogelijkheden van FOLIATEC.com ontdekken : “Carbody” Spray Film voor het koetswerk, lakken voor de remklauwen en Spray Film voor velgen, dit gecombineerd naar keuze op verschillende wagentypes! Download deze “App” gratis, “swipe” verticaal door de verschillende schermen en verken de verschillende kleuren door de ronde knoppen te activeren. Op de laatste schermen is er nog een galerij met foto’s van gerealiseerde projecten en andere nuttige informatie.  De “App” kan helpen om je wegwijs te maken in het steeds groeiend aantal kleuren voor zowel remklauwversiering als carbody spray fi lms. Ondertussen is de Carbody Spray fi lm ook beschikbaar in GT blauw en kan je voor de velgen een ‘sparkling fi nisher’ meebestellen, waardoor je niet langer beperkt blijft tot het matte kleurenspectrum.

http://www.foliatec.com