Een degelijke schroefophanging blijkt nooit een verloren investering. Niet zelden worden schroefdempers in een later stadium aangewend om er luchtbalgen op te bevestigen, zodat het beste van twee werelden wordt bekomen. Wie het echter zo ver niet wil drijven kan zijn BMW 4 Gran Coupé van een moorddadige look voorzien door te opteren voor het kwalitatieve, maar zeer betaalbare setje van AP Sportfahrwerk. Dat setje schenkt de F 36 (3C) een boeiende combinatie van verhoogde sportiviteit en stabielere wegligging, zonder het alledaagse gebruiksgemak te zeer te beknotten. De traploos instelbare veerpoten voor en achter zorgen voor totale vrijheid bij het afstellen van de gewenste rijhoogte. Naar wens kan je een verlaging tussen de 40 en 65 mm voor en achter instellen. Het setje heeft een vanafprijs van zo’n 659 euro en kan direct bij de Duitse fabrikant besteld worden in de online shop. Wie de montage zelf niet ziet zitten, contacteert de betere bandencentrale of tuningshop.

http://www.ap.de