Er stond al geen maat meer op de capriolen van Liberty Walk, maar sinds 2016 is
het Japanse wonderkind helemaal niet meer te stoppen. En Wataru Kato? Die geniet er met volle teugen van. Niet meer vanuit het verre Japan, want de grootmeester himself komt voor elke noemenswaardige show in de States, het Oosten en zelfs Europa graag overgevlogen om de gemoederen nog verder op te hitsen. Na de Motorshow van Essen nam hij zelfs de tijd om in ons land de plaatselijke afdeling en verdelers van zijn merk een hart onder de riem te steken. Wat 2017 brengt is nog niet helemaal duidelijk, maar aan stoppen denkt de immer vrolijke CEO van Liberty
Walk nog lang niet. Dit is zijn jongste creatie: een wervelende widebodykit voor de Mercedes C63 Coupe. En zoals het beeldmateriaal doet vermoeden : ook dit wordt weer een hit… niet in het minst in Duitsland en de States.

http://www.libertywalk.co.jp