Het gaat hard, loeihard zelfs voor het Belgische G-Case. Niet enkel in Europa loopt het storm voor de kwalitatieve koffers, vervaardigd uit stoere jerry-cans. Terwijl G-Case eerder al uitpakte met twee nieuwe kleuren, oranje en vintage-bruin, is de grootste nieuwigheid toch wel deze carbon uitvoering van de gekende G-Case. Omdat carbon fiber allomtegenwoordig is in onze tuningmaatschappij kon ook G-Case niet achterop blijven en besloot dan maar om haar beproefde concept te ontwikkelen met een carbon jasje als finishing touch. De carbonvezels worden aangebracht op een gepoederlakte G-case en uiteindelijk afgewerkt met een blanke vernis. Dit geeft niet alleen een nog hoogstaandere afwerking maar beschermt de G-Case vooral tijdens het reizen. Door de afwerking met blanke vernis is het ook mogelijk om je G-Case te gaan waxen, net zoals je zou doen met je show-ride.


Meer info : g-case.myshopify.com