Pioneer’s app Advanced Remote Control (Pioneer ARC) converteert jouw iPhone- of – Android-smartphone tot een krachtige afstandsbediening met touchscreen waarmee je de mogelijkheden van jouw compatibele MVH-, DEH- of
FH- stereosysteem voor de auto maximaal kan benutten… Met Pioneer’s ARC-app kan je jouw compatibele Pioneer-stereosysteem voor de auto op een veilige en gemakkelijke manier bedienen en aanpassen. Je kan ermee je favoriete muziek doorlopen, overschakelen tussen muziekbronnen, Spotify of andere apps van derden starten en de kleuren van verlichting en audio-instellingen van jouw stereosysteem voor de auto aanpassen, en dat alles met behulp van het grote touchscreen van jouw smartphone. In je auto de optimale geluidskwaliteit bereiken is veel gemakkelijker geworden met Pioneer ARC, omdat je gewoon een EQ-grafiek naar jouw persoonlijke smaak op het touchscreen van jouw smartphone kan tekenen. Bovendien zijn uitgebreide instellingen zoals crossover-punten en tijduitlijning veel
begrijpelijker en eenvoudiger o mdat ze worden weergegeven in een afbeelding in een gecentreerd venster op jouw smartphone.

http://www.pioneer-car.eu/be/nl/ARC