De verpletterende indruk dat Prior Design ook dit jaar weer achterliet op de Motorshow van Essen was geen alleenstaand feit. Ook verder van huis, in Las Vegas om precies te zijn, liet het Duitse Prior Design (met ondertussen een bijhuis in Californië) zien dat de kunst van de oldschool widebodies de hare is. Los van alle fender flares of aanbouwrondboogjes blijft Prior Design trouw aan het origineel: volledige widebodykits met aangepaste zijlijsten en bumpers. Maar ook daar blijft het niet bij, want ook de ophanging, de velgen en het interieur worden mee in bad genomen door de tuner. Laatste wapenfeit van Prior Design moet de statige Mercedes-Ben S Klasse Coupé zijn. Niettegenstaande zijn royale afmetingen bleef de tuner bij het vertrouwde recept van bredere bumpers en nog straffere spatborden voor en achter. Immense velgen van het huis en een aangepaste ophanging doen de rest.


Meer info : www.prior-design.nl