Aan alle mooie liedjes komt een eind. Ook voor Z Performance Wheels is de tijd gekomen om verder te gaan… zonder haar M4 die de velgen van de Roemeense bouwer indertijd op de wereldkaart reed. Momenteel staat de met M Performance carbon onderdelen overladen M4 te koop op mobile.de voor een slordige 74.000 euro. De ooit Mineraal witte M4 werd prachtig gewrapt in matrood metaliek maar het is natuurlijk e bloedstollende aerokit in combinatie met het intens mooie onderstel dat hier het verschil maakt. Een HP Drivetech luchtophanging met AccuAir aansturing en vooral de tweedelige Z.FORGED 5 Super Deep Concave velgen in Royal Gold met gepolijste velgenlip die een diepe indruk achterlaten. Ook met hun 10 en 12 x 20 duims afmetingen en de 255 en 285/30 Michelin Super Sport banden lijkt ons dit het koopje van de maand.

More info : www.z-performance.com