Wil je dat het glanst? Dit krachtig topproduct van Voodoo Ride reinigt, beschermt en is te gebruiken op vrijwel alle oppervlaktes van je wagen zowel binnen als buiten. Na gebruik zal zowat elk oppervlak fantastisch glanzen. De Voodoo Ride Infinite Spray laat geen vettige residu na en geeft een waterafstotende, antistatische en Uv beschermende laag aan diverse oppervlakken in je wagen, maar ook je koetswerk, bumpers of velgen zullen nooit harder geglimd hebben. Wel opletten bij overmatig gebruik: een overdosis van Voodoo Ride Infinite Spray kan de ergste vormen van afgunst uitlokken bij je concurrentie! Voodoo Ride Infinite Spray is te gebruiken op alle gladde binnenen buitenoppervlaktes (carrosserie, plastic, leder, ramen, metaal, enz.) Je mag het enkel niet gebruiken op stoffen bekleding. Het is raadzaam om eerst een test te doen op een discrete plaats buiten het gezichtsveld om het
resultaat te bekijken. De spray goed schudden voor  gebruik en vervolgens verstuiven op de te behandelen oppervlakte en bij voorkeur aanbrengen met de microvezel X-tra Voodoo Ride of een zachte, niet pluizige
doek.

Meer info : www.voodooride.eu