Wie bij de naam Vossen alsnog de wenkbrauwen fronst, moet de voorbije twee jaar deelgenomen hebben met één of ander kolonisatieproject voor Mars of Pluto. Velgenbouwer Vossen is hot… en geen enkele meeting, show of bijeenkomst lukt nog zonder dat je over de prachtige rondingen van de Amerikaanse velgenbouwer struikelt. Ook op de afgelopen Motorshow van Essen was Vossen omnipresent. Naast heel wat leuke rides van diverse vooraanstaande merken sprong deze RSR Replica van Dumped er met kop en schouders bovenuit. Naast een unieke widebody in waarheidsgetrouwe RSR-look sprak ook het onderstel tot de verbeelding sprak.
Dankzij een H&R schroefophanging zakte het verbrede koetswerk netjes over de Vossen VWS-3 velgen met gigantische breedte. De velgen worden getekend in Miami maar worden door Work Wheels in Osaka geproduceerd…

http://www.vossen.com