Mooie herenhorloges en chique wagens lijken altijd al met elkaar verbonden te zijn geweest. Alsof het één niet zonder het andere kan. Aan luxemerken onder de herenpolshorloges geen gebrek, maar wanneer het gaat om pure liefde voor Koning Auto dan heeft BRM een streepje voor bij echte autofielen. Het Franse Bernard Richards Manufacture is als geen ander horlogemerk bezeten van de racerij en werkt nauw samen met de constructeurs, van zodra er iets te vieren valt. De Martini Racing of de Gulf Edition ‘timepieces’ zijn legendarisch en sterk gegeerd onder drivers, wereldwijd. Het feit dat BRM zonet een shop opende op de Nurburgring zegt overigens genoeg over haar band met de racerij. Exclusiviteit heeft natuurlijk een prijs, maar in ruil voor deze investering krijg je wel een
uniek meesterstuk dat doorgaans gelimiteerd is op een 100-tal stuks. Bovendien kan je er zeker van op aan dat jouw Martini Racing
horloge binnen pakweg 10 jaar een veelvoud waard wordt.
Meer info : http://www.brmmanufacture.com