Mocht je nog een reden zoeken om dit jaar naar de Motorshow te gaan, dan helpen we je daar graag bij. Op de
stand van H&R Federn vind je ondermeer deze One of One, een uniek projectje van Daniel Abt van het gelijknamige
Duitse tuningconcern om van de A1 een uniek spektakelstuk te maken. Zoals ze dat zelf noemen kreeg de ooit modale A1 een ‘Volles Programm’ te verwerken. Het blokje werd eenvoudig ingeruild tegen een geprepareerd TT-RS blokje, het ding kreeg een unieke wideboykit met maffe carbon motorkap en zo mogelijk nog straffere achtervleugel. De uitlaat bestaat uit een straight pipe met carbon eindmonden, terwijl het ganse interieur overladen werd met alcantara, een R8 stuur en zalige kuipstoelen. De verlaging kwam tot stand met H&R materiaal, terwijl Michelin haar meest voorname rubbers over de Abt velgen drapeerde. Een duotone folie van het huis transformeert deze
Abt A1 in een must-see op de Motorshow. Meer info : www.abt-sportsline.com