De herfst is nog niet helemaal in het land of daar komen de grote indoorshows al aanzetten. Elders in dit nummer kondigen we de Essen Motorshow aan, we zijn op dit eigenste moment op de terugweg van 100% Tuning uit Ahoy en ook de Sema Show loert om de hoek. Kato van LB Walk heeft zijn huiswerk al helemaal op orde. Moet ook wel als hij zijn wereldpremière tijdig daar wil krijgen . Opnieuw koos de olijke Japanner voor een Europese exoot, die hij van een indrukwekkende widebody voorzag. Toch lijkt Kato zijn eigen creaties ook wat beu gezien want met deze Huracan GT slaat hij een andere weg in. Geen over fenders meer die er snel opgeschoten lijken te zijn, maar een volwaardige bodykit die de vormgeving van de Huracan zo mogelijk nog sterker wijzigen. Hoe indrukwekkend het allemaal ook oogt, vooral de imposante achtervleugel met centrale steun, die zo lijkt weggereden te zijn uit de endurance races als Le Mans, moet de nieuwe huisstijl van Kato en de zijnen inluiden. Om de wagen de nodige uitstraling te geven gaat LB Walk opnieuw een samenwerking aan met Airex luchtophangingen en Forgiato velgen. De renderings hieronder laten weinig aan de verbeelding over en ook de eerste foto’s van deze Huracan in the flesh doen niets af van deze virtuele tekeningen. De reacties op de nieuwe wind zijn wat verdeeld. Het wordt afwachten tot de Sema Show om de Huracan GT by LB Walk op z’n waarde te oordelen.
https://libertywalk.co.jp