Heetft de Motorshow nog een intro nodig?
Moeten we jullie nog vertellen waar de Grugga Hallen mee gevuld worden?

Ik dacht het niet.

Over dan naar de praktische info: de Motorshow van Essen vindt plaats in Essen – duh – van 30.11 tot 08.12, terwijl er opnieuw een ‘preview’dag is op 29.11. De organisatie verwacht opnieuw de kaap van de 300.000 bezoekers te doorbreken, dankzij 500 standhouders. Dit jaar is er een ” Power of Motorsports” tentoonstelling met heel wat iconen uit de racerij. Wij komen in de eerste plaats natuurlijk voor het grote tuninggeweld en dat belooft naar aloude traditie weer in grote getale present te tekenen in hallen 5, 6, 7 en 8. In hallen 1 & 2 verzamelen dan weer meer dan 250 klassiekers. De prijs voor al dat moois? Een schappelijke 15 euro, parking en de verplichte Wurst & Bier niet inbegrepen. Of je kan onze Facebookpagina in de gaten houden en kans maken om één van de toegangsprijzen te winnen.
Meer info : www.essen-motorshow.de